Duše

Duše

Anotace: Jen myšlenky

Temnota je lidská zloba,
láska zaslepí každého tvora.
Všichni lásku hledáme,
ale co dělat když ji nemáme.
Chodit jak tělo bez duše?
Být koněm co kluše?
Nebo hbitým šípem z kuše?
Ostrým, rychlým zabijákem,
schovaným před lijákem,
pod střechou z kapradí
a dívat se jak prchají.
Kapky deště co padají,
vlastní domov nemají.

Domovem jest země sladká,
má duše již nevzdychne si,
jelikož žádá, prosí,
o slyšení bez hlasů,
bez přiblblých grimasů.
Autor Wildcat, 23.05.2010
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, RešHeNúnHe, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí