oj

oj

Anotace: Nějak mi došli názvy=D můžete psát návrhy=D

Sbírka: básničky

Sedí na zemi,
není to v přízemí.
Sedí na římse,
svět točí se.
Točí se oči, točí,
zanedlouho skočí.
Skočí a zůstane jen prach,
kdo o ní bude mít strach?
Kdo?
Tam dole leskne se dno.
Dno tohodle světa,
toho,kdo nikdo nezametá.
Je to osudová rána,
přinesla jí sem vrána.
Proč?
Nač?
Důvod?
Že plánuje odchod?
Život je jen obchod,
co v něm zraje podvod.
Ve lži se nedá žít,
skus se do té role vžít.
odcházíš a nevíš kam,
na duši máš šrám.
Šrám co je životem,
zmizel támhle za plotem.
Odcházím,
těšilo mě,
pes neštěkne po mně.
Autor H.e.ll., 23.05.2010
Přečteno 267x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Mareritt, 4LJFilip
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

druha pulka je skvela.-)

23.05.2010 21:36:00 | 4LJFilip

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí