Konečně konec

Konečně konec

Anotace: navrtejte mi někdo do hlavy optimismus=)

Sbírka: básničky

Sedím u ohně,
jsem tu sama.
Má mě rád? Ne.
Nastane drama.
Otevře mi oči? Ne.
Moji duši smočí.
Tvé srdce,
z dlaně se mi ztrácí.
Domů se
holubice vrací.
Holubice,
znamená život.
Vrací se
ztracený pilot.
Avšak já mizím.
Ztrácím se svým vizím.
Vrátil se mi sen,
já odcházím ven.
Ve snu má smrt je skryta,
leží na dně toho koryta,
kde duše moje bloudí dnes,
Najde se? Neštěk po ní pes.
Smrt je odpověď na všechny strasti,
pokud na ní nejsou masti.
A to nejsou,
Víme své.
Mějte se,
my končíme...
Autor H.e.ll., 24.05.2010
Přečteno 300x
Tipy 7
Poslední tipující: Gabrielle, Pevya, Wildcat, Divoženka1, CULIKATÁ, rezina, 4LJFilip
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to taková novodobá kytice...

03.12.2012 11:38:43 | Robin Marnolli

Děkuji, to mě těší..=)

19.10.2010 19:00:00 | H.e.ll.

kdyz si ji ctu znova tak se mi mnohem vic libi:-)

11.10.2010 20:14:00 | 4LJFilip

to není..to vím...ale pořád to je někde v hlouby mé duše...

29.06.2010 23:02:00 | H.e.ll.

Smrt není řešením..

03.06.2010 18:27:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí