Dorůstajícímu měsíci

Dorůstajícímu měsíci

Anotace: ...

Stříbrem zalitá je ulice
dorůstá měsíc - rozechvění
výbušných citů směsice
Co bylo za dne teď tu není

Hledám stíny v tvé bledé tváři
svůj obraz na hladině obdivuješ
Já koupat se chci ve tvé záři
a myslím - že mě nemiluješ

Však dotýkej se mojí kůže
v zahradě spící mého těla
Tak ostré trny mají růže
Měsíční píseň tady zněla
Autor Markéta Hl., 26.05.2010
Přečteno 257x
Tipy 21
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Jana M., Skalsky Pavel, Kapka, lennerka, Lady L, ewon, Psavec, labuť, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je ... pěkná

01.06.2010 10:10:00 | Skalsky Pavel

mesacne..krasna

31.05.2010 11:37:00 | lennerka

hmmm,
jak kocour na smetaně oblizuji se oddaně
ta hudby zní mi lahodně díky

27.05.2010 23:01:00 | Lady L

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí