Devět bran

Devět bran

Anotace: Jasnej bluf ;) :D

Díra černá,
jako má duše.
Jeskyně temná,
vypadá tiše.
Mnoho ran,
víc bolesti.
devět bran,
podlé krutosti.

První brána
zrození.
Černá vrána,
sázení.

Brána druhá,
možnosti.
Kdo se rouhá
věrnosti?

Třetí brána
jest volba.
Zvonící hrana,
tichá sudba.

Brána čtvrtá,
zkušenost je.
Takto se šprtá
a v paměť ryje.

Pátá brána,
poznání.
Jsoucnost známá,
první vyhrání.

Brána šestá,
moudrost.
Nemoc deptá,
je to starost.

Sedmá brána,
vyšší vědomí.
Realita dána,
čisté svědomí.

Brána osmá,
je smrtí.
Únik z makrokosma,
krásné pohnutí.

Devátá brána,
v jednotu splynutí.
Cesta do neznáma,
duševní pohnutí.

Mnoho ran,
víc bolesti.
devět bran,
podlé krutosti.
Díra černá,
jako má duše.
Jeskyně temná,
vypadá tiše.
Autor RešHeNúnHe, 28.05.2010
Přečteno 239x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, rezina, Sweet KiWi, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky za odkaz... Jistě se kouknu.

28.05.2010 14:37:00 | RešHeNúnHe

název mě přivábil ...

ale ty tvé brany jsou jiné,
než znám já z knížky o chasidských židech

http://www.kosmas.cz/knihy/62608/devet-bran/

28.05.2010 14:35:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí