Plíva

Plíva

Anotace: neni

Tak jako na stromě dál roste slíva
přijdu si jako prošlé zboží
asi to bude tím že jsem plíva
každý ať má to po čem touží

Každý ať najde si svou lásku věrnou
dřív než život začne ho srát
poslouchat pořád matku dotěrnou
tak jako už několikrát

Jednou se to podá říkat si dál
nebo možná že by i ne?
už abych se pomalu bál
že připoutám se ke své rodině.

Jak rád bych zpíval a tancoval
ale zkrátka mi to nejde
o to víc bych rád miloval
když není však láska, tak co na tom sejde..
Autor Ába, 30.05.2010
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: 4LJFilip, CULIKATÁ, JohnyD.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí