Nashledanou pane Jyrko

Nashledanou pane Jyrko

Anotace: ..dneska by to šlo ..

Nashledanou pane Jyrko
stýskat se mi bude
z kuřátka pošlete mi pírko
a z prástka co zbude.

Nashledanou Jyříku
nashledanou krokodýle
všimněte si toho pláče, toho křiku
je to pro mne krásná chvíle
užívám si okamžiku

Nashledanou pac a sbohem
vracet se už netřeba
říkám si jen honem honem
ať už je pryč nezbeda

Tak díky za ten adrenalin
díky za tu vzpomínku
navždy se už od vás vzdálím
a nezlobte maminku :)
Autor Tvůj kamarád Kodein, 30.05.2010
Přečteno 212x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, Niky88, CULIKATÁ, Mraveneček, Květka Š., rezina
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé ...

30.05.2010 07:59:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí