Odnauč se snít

Odnauč se snít

Anotace: někdy se zavíráme do snů a zapomínáme žít ...

Odnauč se snít
vpusť sluneční svit
do bílého pokoje
za svoje závoje
ze slaných slz

Do snů se schováváš
přitom si nalháváš
že tam seš v bezpečí
i když ti nesvědčí
tahleta samota

Zavíráš petlicí
tu svoji světnici
s rostoucí obavou
že problémy nad hlavou
zas visí

Realita na tebe doléhá
tvá hradba podléhá
nárazům na stěnu
už slyšíš ozvěnu
smutečních zvonů

Odnauč se snít
a když budeš chtít
zjistíš, že žít skutečně
je lepší, než netečně
zírat do prázdna
Autor Ape.in, 30.05.2010
Přečteno 314x
Tipy 13
Poslední tipující: T-Mac, Mbonita, labuť, CULIKATÁ, Strixa, rezina, jitka.svobodova, Mraveneček
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejlepší je dělat obojí dohromady-snít i žít:)).

30.05.2010 13:37:00 | CULIKATÁ

když ono je to o tolik jednodušší..
ale máš pravdu. ST

30.05.2010 12:52:00 | Strixa

Tak, tak ...
ST

30.05.2010 12:31:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí