Maminko... víš?

Maminko... víš?

Anotace: potřebovala bych, aby to šlo zařadit do více kategorií ... je to smutné, o životě, nemoci, rodině,...

Maminko,
dnes jsem přemýšlela
o životě,
s hlavou v míse
Žijeme paradox
Ty jsi jenom chtěla, abych byla šťastná
Já jsem trpěla!
Podívej se na mě...
Troska
A víš proč tu ještě jsem?
To kvůli tobě!
Tak proč můžeš za to,
že často sedím na okně a toužím...
...prostě odletět
Stejně mám nemocná křídla,
takže zůstávam
Zatím
- odcházím jinak
Je to tak smutné, až se musím smát
A tak tu stojím, popadám se za břicho
a jde ze mě všechno špatné

Zlo se schovává v jídle, víš?
Autor Mareritt, 30.05.2010
Přečteno 326x
Tipy 5
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Agniezka, CULIKATÁ, Sima, rezina
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bolí to pořád ... ale prd, občas, nebudu emařit ;)

30.05.2010 19:01:00 | Mareritt

občas to bolí,když se člověk začne néčím úžírat..viď:o(

30.05.2010 17:52:00 | Agniezka

je to složité...
děkuju

30.05.2010 16:34:00 | Mareritt

krásné a zároveň strašně bolestné...mám slzy v očích
neodháněj "zlo" tímto způsobem, prosím

30.05.2010 15:55:00 | Sima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí