Nad propastí

Nad propastí

Anotace: ...každý jsme asi někdy stáli...

Ruce do kříže
z dlaní misky vah
jimiž myšlenky hýbají
obličej vstříc nebi
po něm slzy smutku
jako vosk po svíci
tiše stékají

a na křídlech
andělských snů
vypalují skvrny...

potrhaná duše
jazýček vratkých vah
kdy tíhou ramena praskají
černý závoj
jas očí zakrývá
spálená místa
na křídlech snů
bolestivě mokvají

a v obrazech
vlastních propadů
přibývají skvrny...

.
.

otevři dveře
všech svých komnat
ať průvan černý závoj
na cáry roztrhá
bude bolet chlad
a šrámy ze všech tenat
snad jen blázen
se do propasti vrhá...
Autor Lorraine, 30.05.2010
Přečteno 257x
Tipy 31
Poslední tipující: enigman, WhiteSkull, Kozoroh 1, susana načeva, nejsembásník, STIMPRE, Psavec, carodejka, Holis, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bez provazu...

15.09.2010 08:55:00 | enigman

je tam tolik beznaděje,
až se mi srdíčko chvěje...

01.06.2010 07:12:00 | nejsembásník

Skvělá, líbí se mi.

30.05.2010 23:39:00 | Psavec

Moc hezká.

30.05.2010 22:59:00 | carodejka

Krásný konec spletený z naděje...

30.05.2010 17:49:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí