Radostí oplývám

Radostí oplývám

Anotace: vyznání dobrého pocitu

Sbírka: Věci neměnné

Proč se mě všichni pořád ptáte,
zda jsem šťastná a jak se mám,
vždyť vy to na mě nepoznáte,
radostí oplývám.

Všechno špatné už mám za sebou,
jizvy se pomalu hojí,
i nohy mé už mě nezebou,
jsem v plné výzbroji….
… radostí oplývám.

Války už byly, to se stává,
Bůh zaplať, že jsme svobodní,
že nechybí mi černá káva,
a je po povodni.

Proč se mě všichni pořád ptáte,
co z minulosti ukrývám,
to neprozradím, vždyť mě znáte,
proto radostí oplývám...
…radostí oplývám.
Autor patrikus, 31.05.2010
Přečteno 420x
Tipy 9
Poslední tipující: Malá Lucije, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, labuť, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tebe se neptám, ale zpěvačka mne zajímá! ST!

31.05.2010 19:28:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí