Podoby lásky

Podoby lásky

Anotace: Dnes už nie sú veci také aké by mali byť dnes už nie je človek taký akým by chcel mohol byť...Dnes už ide svet opačným smerom,škoda,že nie tým správnym.

Sbírka: Spidy

Chvíle milosrdného času ostali stáť, nie je to klam.
Keď utíchol vietor spoločnou cestou fúkať nám.
Odrazu Ty stojíš na druhom brehu lúky,
od tej chvíle boľavej nevnímám svetlá,nevnímam zvuky.

Prečo zmysel lásky vytráca sa nám?
Vari chce dýchať celkom sám?
Kam sa podel anjel,čo lásku skutočnú strážil?
Anjel strážil tú lásku,čo si človek vážil.

Hárok papiera vhodím do bublinky atramentového pera,
zamotám doň bavlnky lásky,
láska býva pocit tepla i krásy.
Ukazuje nám smer,no
vzápätí dokáže nehtať fér.
Prečo zmysel lásky v&tráca sa nám?
Vari chce dýchať celkom sám?

Keď mydlo aromaticky pení,svojou vôňou všeličo mení.
Keď krídla Ti v očiach láska ukrýva,
Spolu s ňou Tvoje srdce dozrieva.Spolu s ňou radosť i bolesť prežíva.
Spolu s ňou stavia si svoj svet.Spolu s ňou je pripravené milovať i nenávidieť.
Mesiačik na perách,úsmevy odrážajúce sa v jazerách.
Vône malín,dúšok letnej kávy.Všetko tak krásne chutí
pokým nepríde pád,naštrbí všetko,čo si mal tak rád.

Kam sa podel anjel,čo lásku skutočnú strážil?Anjel strážil tú lásku,čo si človek vážil.
Autor Spidy, 31.05.2010
Přečteno 271x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, CULIKATÁ, aniger, Agniezka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná.St!

31.05.2010 20:33:00 | CULIKATÁ

zlatinko moje, krásné!!!

31.05.2010 19:41:00 | aniger

myslím, že ten anděl je tu stále..jen lidé zapomínají občas..na sebe i svou lásku..

31.05.2010 19:36:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí