Uzol myšlienok

Uzol myšlienok

Anotace: Utvor si svoj názor na moje verše..

Sbírka: Spidy

Škrupina, ktorá vzniká , keď rozlúskne sa oriešok,
Slza, čo po líci steká, keď myseľ plná je spomienok.
Lesk, či bieda života,
Biely jas, či temnota.
To všetko trvá no stratí sa.
Ale láska a pocit teplý vďaka nej,
Nepominie zo sŕdc nikdy, posúva vlny ďalej.
Dajme vyniknúť duši a jej kráse,
Dajme prvé miesto v živote čistej láske,
Dajme žiť zvieratám, potrebujú slobodu,
Dajme dýchať stromom, kde príroda je ich domom.
Dajme všeľudskej láske pravý zmysel,
Dajme deťom veľký úsmev ,
Skamaráťme tmu s farbou,
Otvor oči , svetlo nosíš so sebou..
Autor Spidy, 31.05.2010
Přečteno 265x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, CULIKATÁ, Amable seňor Marek, aniger, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dakujem ti aniger velmi pekne lubim ta a dakujem se tu mozem byt citat vase srdcia a pisat dakujem:)

01.06.2010 20:40:00 | Spidy

to tvoje úprimné srdiečko je plné lásky. a tvoja tvorba tiež. nech sa ti tu medzi nami páči.

31.05.2010 19:43:00 | aniger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí