Rozezvučte modráskové tamtamy

Rozezvučte modráskové tamtamy

Anotace: předzvěst jedinečné akce

Hledají se odvážlivci
pro úžasnou expedici,
nepůjdeme k Mecce,
ni k amazonské řece.

Ale není pochyb,
že pokoříme Čechů Olymp,
letos Páně, 21. srpna
účast výstupu na horu Říp
je pro věrného literáka
víc než nutná

Další informace budou,
až se vůdci té
výpravy sejdou ...

Rozezvučte tamtamy,
přeplánujte programy ...
tohle chcete zažít

Nezapomínejte taky na Počátky,
tam nás v první víkend v říjnu
čeká nejen pan Tomandl
ale i prima hrátky
Autor Romana Šamanka Ladyloba, 01.06.2010
Přečteno 335x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Holis, PIPSQUEAK, divoska_jaja, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

18.06.2010 01:04:00 | Bíša

Pětistá, veliká gratulace, klaním se: ST!!!

02.06.2010 17:47:00 | Holis

zbytečně uřícené :)

01.06.2010 14:31:00 | PatriceB

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí