Vy

Vy

Anotace: ...

Když procházíš se nocí, tmou
tvou hlavou myšlenky plavou
a tancují jako kapky na pánvi
a mění se v páru...a co Vy?

Kreslím si život zelený
a ne všemi barvami
na části pěkně dělený
a s úšklebkem nad Vámi

Bráním se snad ze všech sil
když vím, že ztráta bolí
dal bych vše za chvilku chvil
ale ne za kohokoli

Tak na Vás všechny myslím
a barvím podle přání
až ubráním se svojí mysli
tak jsem ten, co se Vám klaní
Autor Hmota, 02.06.2010
Přečteno 328x
Tipy 10
Poslední tipující: 4LJFilip, Psavec, hašlerka, Skalsky Pavel, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, ta.cupka.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tomu věř a nevzdávej to!

02.06.2010 01:37:00 | Treman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí