Běžný den jedné berušky

Běžný den jedné berušky

Anotace: jenom taková blbost napsaná z dlouhý chvíle

Bylo to jednou na podzim či v zimě
už vám sám ani přesně nevím
a samotnému je mi nějak divně
když náhle skzre okno s červeným kvítím
bujaré tóny modré harfy slyším
To náhle povzbudilo moji mysl
a já zatoužil provětrat svůj diesel
zatímco pes v předstíraném spánku
vzpomínal na svou dávnou letní lásku
Jěště než doběhl jsem ke své milované káře
potkal jsem Harryho Pottera vracejíc se z pláže
měl na zádech kytaru vyrobenou z norka
zval mě na houslovou árii opilého turka

A to vše z povzdálí sledovala beruška
která za žlutymi slunečními paprsky
nakonec přeci jen odletěla do Řecka
Autor Viva La Roma, 02.06.2010
Přečteno 251x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí