JSOU VĚCI......

JSOU VĚCI......

Anotace: jak to lépe říct.....

Nečekej,slova když v koutě se krčí
nejsou jen nadějí,nejsou něčí
proč říkat co už není
kolik se toho ale změní?
tvé paprsky,pro mně už nezáří
slova bez tváří
chvíle co odchází
hledej,cesty co značí
když ale sny ve mně pláči
kam se jen stáčí
jsou věci co nelze jinak říct
kdo ale bude to pak číst
myšlenky jsou zlé,a stačí
to jen naděje,ale plačí.....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 02.06.2010
Přečteno 240x
Tipy 17
Poslední tipující: Bíša, Mbonita, PIPSQUEAK, labuť, Linzerka, Květka Š., Hazentla, v.hercik, Psavec, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí...*:)

03.06.2010 08:58:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí