Jsi jako noční hladina

Jsi jako noční hladina

Anotace: Včera jsem si zase po letech vzpomněla...

Sbírka: Půlnoční koupel ve vaně entusiasmu a rozkoše

Jsi jako noční hladina¨
Tajemná a tak trochu studíš..
A vždy k ránu rozvlníš své vlasy
Snad sluncem zbarvené do ruda.

Taky máš svůj temný bol
Jak Máchovo jezero v Máji
Vím, je to trochu zvláštní
Ač plavcem nejsem,
Skočila bych..

Tvá tvář je jak vodní zrcadlo
V kterém se každý vidí
Tak uznej, nejsi nevinná!
Když křivý odraz kreslíš.

Sto dní a nekonečno nocí
Jen tolik už mi chybí
Abys mi Ty chybět přestala.
Autor svědomí v bezvědomí, 03.06.2010
Přečteno 427x
Tipy 22
Poslední tipující: Nút, Gabrielle, Jiná, Zefi, Squat_the_world, Rolnička, Zorenka Ježková, pamp_elka, Květka Š., labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutná a velmi pomalá...

20.04.2011 12:25:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí