Vánoční zamyšlení.

Vánoční zamyšlení.

Anotace: Co mě vede k tomu, že píšu to, co píšu, se stručně popsat nedá...

Vánoční zamyšlení.

Božím chrámem by pro mne mohla být
má zahrada
kdybych nebyl líný na ní sbírat
psí výkaly
možná bych se dostal i do nebe
ale takhle budu muset jednou
nejspíš jíst výkaly vlastní.
Autor Martin Vodňanský, 26.12.2005
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí