Temnota

Temnota

Anotace: Jak jí všichni známe a co všichni občas zažíváme....

Kdo ví jak všechno dopadne,
Jestli naše tváře znovu vítr políbí,
Světla v dálce uhasla ve tmě,
A my máme strach z budoucnosti.

Nikdo neví co se nám může stát,
Jestli svoji cestu živí dokončíme,
Když mě život zaskočí a já nevím co říct,
Vzpomenu si co se dělo dřív,
Než světla zhasla.

Člověk život člověka ukončil,
A ve vlastní pomstě se utopil,
Mohli jsme za to sami,
Teď je na brek a boj pozdě,
Kdybych mohl bohem být,
Udělal bych Svět stejným jako dřív.
Autor Zvrhlý poustevník, 03.06.2010
Přečteno 243x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

anebo lepším..

03.06.2010 20:50:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí