Pathognosticus?

Pathognosticus?

Anotace: snůška pocitů...snůška nálady...nejde zařadit je v tom moc věcí najednou...je v tom zase trochu surrealismu a trochu symbolismu...takový kladení vajec za sebou...tak jsem se svěřila a děkuju.

Kolikrát se ještě vrátíš
Květiny přesekneš
Dýkou od krve, jíž nesetřeš
Mi do očí nakreslíš
Platonický obdiv
Slzy nestékají po vlasech
Kdo usnul už není živ
Ne to není tak, jen měkký mech
Uspává oči a dává snít
Vznášet se někde v oblacích
A srdce se ptá(t) bít či nebít
Však ono nejlíp ví o plicích
Zrychlený dech a tep
Nerada poslouchám
Do otvorů od dýky zarytý střep
Bez dechu zazpívám, Vám.

A kdo mě přivede zpátky
Nahoře dole ale rozhodně ne nohama na zemi
Kol dokola se točí kolovrátky
Prchání cizím? Není mi.
Přečteno 235x
Tipy 15
Poslední tipující: Quigleika, Gabrielle, 4LJFilip, jiljovský, Radek.oslov.Šafárik, jedam, Agniezka, CULIKATÁ, hauskaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí