To ona Brno kolébá

To ona Brno kolébá

Anotace: "K"

A ona hrála ..

V nočním tichu Brna,
hrála jenom ona.
Struny prsty hladila,
slovy písně vinila.

V noci tiché - Brna.

Vlasy barvy havraní,
stíny z očí odhání,
úsměv zdobí perly bílé,
když ty věty - tiché, vlídné ..

Z hrdla cestu razily.

V kytaru se opírala,
půlnoci si nevšímala.
Prsty struny hladila,
když se tóny brodila ..

Zpívala a hrála,
své kráse se smála ..

- teď vím -

To v ní Brno usíná.
Autor Analisieren, 05.06.2010
Přečteno 272x
Tipy 13
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Divoženka1, Lady Celebrian, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, blue, CULIKATÁ, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

že bys taky hrála v myší díře? ;)

05.06.2010 14:20:00 | blue

Naše milované Brno...

05.06.2010 01:16:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí