Život

Život

Anotace: Snaha o báseň o životě.

Proč vůbec Bůh stvořil život?
Asi abychom poznali zemi plnou novot.
Země je obrovská prý i kulatá,
a touha člověka po poznání je nezkrotná.
Člověk je jak zvyklaný kámen,
když něco udělá špatně je s ním ámen.
Život je krátký, přesto krásný,
člověk by jej měl prožívat a být nezkonale šťastný.
Autor Tea, 06.06.2010
Přečteno 296x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, al-pacino, anatantal, malá slečna, Agniezka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Být štasten a přát si více,
závist, zloba či pýcha a pád?
Ptát se - je čas?
co je štěstí

07.06.2010 15:32:00 | al-pacino

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí