Noční výkřik-y

Noční výkřik-y

Anotace: Takto žila (žije) jedna smutná duše...aktuálnější je "žije", ale je to v závorce proto, aby "žila" bylo co nejdříve pravdou...no ju, stále se víry nepouštím :)...přeji krásný den plný sluníčka nejen venku...

NOČNÍ VÝKŘIK-Y
5. 6. 2010 /„2h ráno“/



Tak

Tak tu teď sedím,
smutkem usnula jsem,
do stropu hledím,
sklenku s šampusem.

Nyní spát se nechce,
v očích stále slzy,
změň to, řekne se lehce,
bolí to a mrzí.

Nevím, kde najít sílu
a na nohy se postavit,
ale stále mám víru,
že přijde den pro oslavy.

...a budu žít bez obavy…



Proč

Proč smutek tu utápím,
tolik bolesti, žalu,
to se fakt utrápím?

Proč bouří se Etna
a tma je mým přítelem,
dočkám se světla?

Proč pláč mě provází,
kdy přijde změna
a bude konec nesnází?

Proč, ptám se stále,
přijď anděli, prosím,
mám už na mále…



Zblázním se

Zblázním se,
derou se slzy,
já nechci,
tak to mrzí.
Jak dál,
pomož mi,
není „král“,
pro mé sny?
Je – není,
nevím teď,
sním – bdím,
krutý svět!

Tak pomoc volám…
kdy už se dočkám?



Žít

Chci žít, Lásko,
nebaví mě umírat,
chci jít, Lásko,
nemohu teď usínat.

Chci Tebe, Lásko,
v objetí být,
chci dýchat, Lásko
a konečně žít.











5. 6. 2010 /„2h ráno“/
Autor toužím.jít.dál, 07.06.2010
Přečteno 389x
Tipy 22
Poslední tipující: jedam, Charibeja, Trich, Zorenka Ježková, Paulín, Niky88, Psavec, Bíša, carodejka, Zefi, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zblázním se - ta se mi líbí nejvíc. :)

16.06.2010 15:12:00 | Charibeja

Moc děkuji...nevýslovně hodně...

10.06.2010 10:54:00 | toužím.jít.dál

Nalévám stěstí do tvého džbánku
v noci když den má na kahánku
vypusť z duše smutek a splín
já pro tebe radost vykouzlím
posílám úsměvy štěstíčka trošičku
stačí jen natáhnout ke hvězdám ručičku

07.06.2010 23:37:00 | carodejka

Jituš,to jsi pěkně napsala.
Přeji ti štěstí.
St.
A ať se zadaří...

07.06.2010 17:45:00 | Květka Š.

Tak žij!Nesmíš pouze snít,to by Ti život utekl bez lásky.Posílám Ti culíčky,aby se usmály tvářičky:))))a utíkej na sluníčko mezi lidi,šup:))

07.06.2010 17:34:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí