...:::Kdo jsem? :::...

...:::Kdo jsem? :::...

Anotace: tak tohle mě někdy trápívá :-)

Kdo jsem?
Matný sen?
Šedivá šmouha?
Pálivá touha?
Němý křik?
Býlí stín?
Tichý vlzlyk?
Jdoucí splýn?

Starý zvyk?
Dvojí click?
Datlujcí uličník?
Milostný labužník?
Vánoční dárek?
předlouhý spánek?
Letmý polibek?
Zežloutlý náhrobek?
Spadnuté listí?
Hnijící hlísti?

Špatné svědomí?
Neblahé vědomí?
Další cvok?
Nutný krok?
Zlomek genia?
Oheň, co zkomírá?
Výkvět lidských dní?
Smutný a solidní?
Vlídný a přátelský?
Usměvavý, leč nešťastný?
Milující a milován?
Se svou láskou?
Nebo sám...
Autor deSolAxe, 27.12.2005
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká. Taková dosti přemejšlivá. Prostě za sto!

31.12.2005 13:10:00 | Králík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí