Splíny

Splíny

Anotace: ***

Hluboké myšlenky nízkých lidí
výrazné pohledy nevýrazných žen
stud stydlivých co veřejně se stydí
kratičké ACH! kukačky za svým mládětem

Hymna němých zní mezi slovy
tisíce vidoucích jde o slepecké holi
bohatství chudých vysušených dásní
výkřiky slepých co křičí "Bože zhasni"

Splíny pro dnešek i zítřek
i splíny co spí dosud v podzemí
splíny malých bílých myšek
jen splíny a včerejšek neměnný
Autor had, 07.06.2010
Přečteno 295x
Tipy 12
Poslední tipující: Johny Styx, Verena, Psavec, Mbonita, Mraveneček, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, Fighting Dreamer, Shnecek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mnoho slov, co sdělíš mlčením
prázdný čas divokých událostí
rozviklaný směr mnohé promění
někdy jsme rádi,někdy je to k zlosti

moc dobré je tvé dílko, těším se na další...

09.06.2010 20:50:00 | Verena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí