Bubák

Bubák

Anotace: ...aneb každý máme toho svého

DÍTĚ:
Bubáku za kamny
já se tě nebojím
Zíráš tu na mě z tmy
pohledem upřeným
Počkej až rodiče
vrátí se za chvíli!
Choulím se v posteli
maminko, pospěš si!

BEZDOMOVEC:
V láhvi mok nazlátlý
mihl se přes ni stín
dlí odraz přestárlý
v pokoji podkrovním
Vidina včerejška
vzpomínek vybledlých
kdy ruce synáčka
tiskl jsem v rukou svých
Teď jeho vychladly
Moje tak prázdné jsou…
Jen víno v krabici
třímám v své pravici

MANAŽER:
Lejstra se kupí jak
komíny na střechách
Únavou klíží se
oči, svět topí se
splývá mi v jediné
a tohle přece ne
ne a ne dopsat
Pak hlavně nezaspat
na schůzi po osmé

MILENEC:
Má milá, milená
svět je dnes v proměnách
Viděl jsem v očích tvých
stín domků zánovních
Kde na to jenom vzít?
Peníze na mezích
co světem svět stojí
jakživy nerostly

KÁČA:
Vrrr svist brrrn
Plumt plumt krn
Fíííí

PES:
Huf huf muf puf
Brum brum hrum

PEJSEK:
Haf haf kaf maf
Žblebt žblebt klept

PEJSÁNEK:
Hafiky hafiky maf maf maf
Bojím se velice, jsem z toho paf

BUBÁK:
O_O
Autor Kimbbu Johannis, 08.06.2010
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí