Děkuji...

Děkuji...

Anotace: ...*FJK*

Za těch pár hodin štěstí
Za to, že jsem Tě mohl spatřit
Za ty chvíle, kdy na tváři
Jsi měla úsměv
Za ten čas cos věnovala jsi mi
Za to, žes ukázala jsi mi
Aspoň trochu ZLín
Za gyros v podchodu
Za ty chvíle povídání
Na Té lesní lavičce
Za to, že sem mohl
Sledovat plynoucí mraky
Skrz větve jehličnanů
Za doprovod na nádraží
.
.
.
Toš, tady nastal zlom - LOUČENÍ :( :(
Autor JohnyD., 08.06.2010
Přečteno 322x
Tipy 13
Poslední tipující: jakubisko, Slup, Jiná, Niky88, danav, Agniezka, pamp_elka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

viem, ale opravdu neděkuj!

09.06.2010 09:07:00 | dream in emptiness

jo ZLín je krásné město. Je plné zeleně...ne jako ten asfalt a králikárny v ově

09.06.2010 00:51:00 | JohnyD.

:o) za vlídný pohled na Zlín

08.06.2010 22:17:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí