Léto

Léto

Anotace: snad téměř má první pozitivní:)

Dlaněmi se dotýkám uzrálých žlutých klasů,
snad kdesi v hloubi duše hledám věčnou spásu...
Do očí mi bodají první paprsky Slunce slávy,
Vzduch kolem mne je sytě omámen vůní uschlé trávy..

Bzurčení potoků snad téměř každý miluje,
lehne si do trávy, z oblak si maluje..
Ptačí ševelení bubnuje ti stále do uší,
jeden přes druhého křičí, lehce ze sna vyruší..

Na Dlaň ti usedá krásný motýl Babočka,
Tvé ustarané oči promění se v dětská očka,
tiše a nehnutě pozoruješ jeho jemné žití,
chtěl bys ho na pořád na dlani míti...
Autor Irena J., 09.06.2010
Přečteno 277x
Tipy 10
Poslední tipující: Jenda P., carodejka, Kapka, WAYWARD, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Divoženka1, labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Překrásné Irenko.

21.06.2010 13:56:00 | carodejka

ano... napořád

11.06.2010 08:46:00 | Kapka

Takovéhle veršíky mám moc,moc ráda:)

09.06.2010 13:56:00 | CULIKATÁ

Nachytala jsi sluneční paprsky do duše a to je dobře...

09.06.2010 08:02:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí