o Válce

o Válce

Anotace: */*

Je jeden svět a na něm tisíce válek
tisíce dálek a miliony drogových dávek
Nastal moderní věk, ale člověk
neustále přemýšlí jak kdyby byl pravěk

Potřebuje území a potřebuje otroky
na příměří musíš peníze, jinak neuplatníš nároky
už to trvá roky - do záhuby kroky
sedíme a sledujeme jak nám ujíždějí vlaky
bez tak to jsou vraky - černý mraky
kdo neumře jeden, umírá doma strachy

Válčíme za mír, znásilňujeme pro pannenství
jenom slepec, ještě neprohlídl tajemství
že máme svý a nestaráme se o okolí,
páč to bolí, vnímat cizí utrpení
Ptám světa: Kdy se to změní?
kdy místo úderu zbraní, dostaneš pohlazení...
Autor Dawe-Ag, 09.06.2010
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: J sh' T r' k
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bojím se, že až na zemi nebudou žít lidi...

09.06.2010 08:52:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí