Falešní proroci ...

Falešní proroci ...

Anotace: ***- ... své víry otroci

*

*

Co sníš a prožiješ,
to už ti nikdo neveme
a rétorika času
nakonec sedne na pařez
co z života zbyl ti
a dožvýká tu kost

S pravdou se smiř,
není to k poslouchání
ani k žrádlu
ale co naděláš
ne každý píše bibli
a i když se cítíš
jako mučedník

tak zaručeně
nejsi ... mesiáš ...


**

/ ***- ... co na tom že kazatelské a mesiášské sklony máme všichni ... /

-----------------------------------------

Komentář k značně patetickému dílu na svr. Literra "Odstřelovač"
Autor HarryHH, 09.06.2010
Přečteno 284x
Tipy 11
Poslední tipující: Markéta Hl., Psavec, Marfuša, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vážně skvělá

16.06.2010 09:59:00 | Markéta Hl.

připomnělo mi to toto dílko od Yeen : Nekonečnem
Zemi se vzdálit,
nekonečnem jist ?
Svět nelze znát,
jen spoustu míst.
Je lehké psát.
Je těžší číst.
Nejtěžší spálit
nepopsaný list.

.....pěkné .

09.06.2010 21:19:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí