Mezi ploty

Mezi ploty

Anotace: ...

Byla jsem trhat žlutý kytky
dnes večer
když slunce hořelo
Viděla jsem je za mřížemi
tam kde je zahrada učesaná
a pavilony
a nemyslí tam vůbec na nic

klid rozhostil se v mojí duši
ten večer
křičeli na mě pávi
Viděla jsem je za mřížemi
občas je pouští ven mezi lidi
a dívali se
a nemysleli vůbec na nic

Tisíce kytek ve vysoké trávě
jak slunce
za kovovým plotem
Trhala jsem je za mřížemi
občas mě pustí mezi ty lidi
je ticho
a nemyslím vůbec na nic
Autor Koprtinka, 09.06.2010
Přečteno 321x
Tipy 8
Poslední tipující: Divoženka1, callowsick, Romana Šamanka Ladyloba, JardaCH, Skalsky Pavel, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... to by ses ještě divila ... na co tam myslí ... ;-)

10.06.2010 10:14:00 | JardaCH

Pěkné:-)

10.06.2010 02:16:00 | Treman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí