Moc lásky

Moc lásky

Anotace: Stále doufám...

Venku tma a já tu sedím,
Chtěla bych pohlédnout do tvého srdce.
Dovol mi to, prosím,
Nemohu, už nemohu bránit se více.

Chci se Tě dotknout,
Mít Tě teď vedle sebe.
Hořkost a smutek navždy polknout,
A vědět, že můžu mít i Tebe.

Tvé jméno, na něj stále myslím,
Stále vidím Tvůj pohled v onu noc.
Byls tak blízko, ještě stále to cítím,
Tu nádhernou, toužebnou lásky moc..
Autor Sarinka318, 09.06.2010
Přečteno 301x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Kapka, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Ába
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké:-)

10.06.2010 02:17:00 | Treman

Moc pěkný...:)

10.06.2010 00:36:00 | Ába

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí