to se povedlo ...

to se povedlo ...

Anotace: ***- ... anotace viz níže ...

A N O T A C E ...


Zastřelím rozum
na úsvitu
za prasečákem
... pak se uvidí ....

-----------------------------------------------


Otáčím listy map
a sbírám do sklenice
madelinku bramborovou

americký brouk
nám dost ztrpčuje život

na hvězdách je nejkrásnější to
že vlají na praporech

kovová kola se otáčejí
aby ušetřila práci volům

Bůh je bezdomáda
co chčije na asfaltovou zeď ve svým výčepu

utopenci, syrečky
a korálky bobků v čokoládě obalený staniolem keců¨

hostie pravověrných

stačí malý chirurgický zákrok
a budete v pohodě pane lobotome

děti připravte si mávátka
a radostně, radostně ...

je přece první máj

studený máj
v stodole ráj

a nikdy nekrmte zvířata ... !!!


***-... pošla by steskem ...



--------------------------------------------------------

***- ... přítel na telefonu
... .... ... ... nikdy neměl telefon ...

.

.
Autor HarryHH, 11.06.2010
Přečteno 268x
Tipy 9
Poslední tipující: Markéta Hl., labuť, Churry, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí