Nezamilovaná

Nezamilovaná

Anotace: co když..

Ledová královna, nehybná a mrazivá,
víš, a přitom tak hoří,
jak můžeš vědět co prožívá,
když každej den se pohřbívá,
do dalekých moří
a každý ráno zas vynoří.

Ledová královna s jiskrou ztracenou,
do nikoho nezblázněná,
nerada hrajíc na věty i na mlčenou,
jen na ta slova básněná.

Možná divná, když srdce nepuká,
zamilování nezná
a to tak zběsile buší, ťuká,
co pro něj znamená láska bezmezná?

Co když se zamilovat neumí,
nezapálí modřínový les,
v tůni tiše vyšumí,
rozplyne se v kapradí mez.

Co když vážně ne,
ledová královna,
když neumím být sama,
ani s někým..
Autor Jiná, 13.06.2010
Přečteno 284x
Tipy 19
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Bíša, Čoki, Petbab, Niky88, labuť, harmony, JohnyD., Psavec, carodejka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

musí to být strašné každý den se narodit a každý den i umřít...a všechno může puknout, ať už absolutním teplem, absolutním chladem, absolutním žalem...prostě absolutno - konec

13.06.2010 22:59:00 | JohnyD.

Co na to říct? Pěkná.

13.06.2010 15:33:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí