MEZI ŽIVOTEM A SMRTÍ

MEZI ŽIVOTEM A SMRTÍ

Anotace: dívka vyslaná na strastiplnou cestu mezi životem a smrtí. Může být i jako duet / šanzon /

Sbírka: Věci neměnné

Polobotky od Bati,
třicet deka síly,
větrový bonbón od máti,
i příbuzní mě přesvědčili.

Že mám se dát na cestu
mezi životem a smrtí.
Tam kde se všichni všemi vrtí,
kde tričko zužuje a škrtí.
A kde první bývají čtvrtí.

Políbení na lebku,
podání pravice,
nezapomeň na kolébku,
nejsi žádná krasavice.

Musíš se dát na cestu,
mezi životem a smrtí.
Kde nás vzpomínky předků drtí,
kde ví se vše o naší čtvrti,
a teskně popěvují chrti.

Černý dým nad komíny,
jen zkyslé úsměvy,
každý měsíc noviny,
a v neděli návštěvy.

Na strastiplné cestě,
mezi životem a smrtí.
Pocestní bejvaj pěkní škrti.
Místo zubů jen odlitek z drti.
tam mezi životem a smrtí.
Autor patrikus, 13.06.2010
Přečteno 277x
Tipy 8
Poslední tipující: Beskydka, Zasr. romantik, mida, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dal jsem ST, další ve vzkazu.

14.06.2010 18:49:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí