O životě

O životě

Anotace: ncd

Nesnadná je cesta
života každého.
Taková ta nevěsta
do těla narozeného.

"Jen předurčený věk!"

Každý překážky zná
a taky spoustu bolesti.
Žiješ-li, vše se ti sezdá
a znáš i chuť radosti.

"Ale hlavně sny!"

Nesnadná je cesta
každého života.
Smrtící ta nevěsta
je každého jistota!

"Jen ta smrt!!!"
Autor RešHeNúnHe, 13.06.2010
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: mida
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí