Ty korálky

Ty korálky

Anotace: ...

Černé korálky místo očí,
pohled nesmělý.
Dotýkat se-zhřešit…
Proč by jsme nesměli?

Místo pudřenky Tvoje rety,
ve vlasech kapky deště.
Proč linou se z mých úst tyto věty?
Proč opakují ,, ještě“?

Pro tuhle chvíli
zažehnem plamen.
Naber odvahu, naber síly.
Ať už Hříšníky jsme,

nebo se jimi teprv stanem…

Život je pln zvláštních her
o zakázaném ovoci.
Rozevři náruč, teď nedávej, ber!
Už nejde krok zpět, ani vpřed.

Už není pomoci…

Proč tady jsem?Proč tady jseš?
Nebudem se ptát.
Tak ber si, hřeš!
Dnes v noci nemusíme lhát.

Zamyšleně hledím snad do dálky,
snad nikam.
Za to můžou, ty černé korálky.
Ty víš, že je to tak, jak říkám…
Autor Gudula, 14.06.2010
Přečteno 263x
Tipy 14
Poslední tipující: Zefi, 4LJFilip, carodejka, Bíša, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Mbonita, Kapka, malá slečna, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká básnička, určitě jako tvoje oči.

17.07.2010 10:53:00 | carodejka

Skvělá básnička.

14.06.2010 19:49:00 | Psavec

Hezká báseň!

14.06.2010 10:36:00 | CULIKATÁ

Moc hezké... ST!

14.06.2010 09:48:00 | Kapka

Magické korálky....pěkné

14.06.2010 09:01:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí