ŠIFRA MISTRA VATULÍKA

ŠIFRA MISTRA VATULÍKA

Anotace: (Otci)

Mluví v symbolech
Vždyť pravda se přece neříká
(je vyloučeno říct volovi že je vůl)
Asi dobrá však zvláštní taktika
otče můj –

S trefnou přezdívkou
´Není vidět´
za svým plnovousem
Jeho údělem je za celý svět se stydět
´(Ač mohl bych) nepíšu jen čtu
já tady radši nejsem´ –

Chápu tvůj postoj (vždyť jsem tvá krev)
(zas rentgenem svým) vidím
jak to máš…
jak vysoko jsi povznesen
otče náš –
Autor Andrea Vatulíková, 14.06.2010
Přečteno 325x
Tipy 14
Poslední tipující: V.N.Losinský, divoska_jaja, Zorenka Ježková, Doradan, Psavec, labuť, Divoženka1, CULIKATÁ, TERezicKA, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jojo,úděl jak má být :-))

15.06.2010 13:06:00 | Zorenka Ježková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí