Láska, slovo pouhé

Láska, slovo pouhé

Anotace: ...

Oči tvé zářící,
srdce bušící,
duše toužící,
ruce tvé hladící,
nohy tančící,
mysl bláznící,
tělo tvé hořící.

Láska,
slovo pouhé,
i když ktátké, přesto dlouhé.
Bijeme se jako lvové,
o to jedno slovo pouhé.
Nicotné a bez významu,
možná tak pro reklamu.
Autor Wildcat, 14.06.2010
Přečteno 271x
Tipy 15
Poslední tipující: Isquieasuus, Edmond Kadad, Mbonita, CULIKATÁ, Psavec, Niky88, Květka Š., Skalsky Pavel, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí