Bojím se bouřky

Bojím se bouřky

Anotace: Moc

Oblohu proťal blesk
zahřmělo až v domě
ještě jedna šlupka
je dočista po mě.

Strkám hlavu do písku
tedy raděj pod peřinu
bojím se jak čert kříže
schovaný jsem za vteřinu.

Nikde není bezpečí
všude slyším bum a bam
strachuji se když sám jsem
i v náruči mladých dam.

S flaškou rumu už je lépe
otupují smysly moje
nevidím když sundám brýle
do uší dám špunty dvoje.

Přežil já jsem další hrůzu
dnes lítaly blesky
potají se modlím v koutě
ať je už jen hezky.
Autor Čoki, 14.06.2010
Přečteno 294x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, Kapka, malá slečna, Jiná, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já se bouřky také bojím.

14.06.2010 20:36:00 | CULIKATÁ

Hromy blesky
třesky plesky
dneska bylo
zase hezky...

14.06.2010 20:18:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí