Nadějí zmámená

Nadějí zmámená

Anotace: Z prachu povstal rozmar můj, nedám se já, stůj, co stůj.

Svět se zbláznil a já s ním,
dělám, že to nevidím.
Poklad v hrobě zakopaný,
loupežník jsem samozvaný.

Šperhákem si klestím cestu,
plním dary tu svou vestu.
Hledám slova velmi vhodná,
s tvými znaky jsem já shodná.

Prach se zvedá z fosílií,
vnikne život, posílí jí.
Už se smráká k tanci těl,
pamatuješ, jak on zněl ?

Kolo v zoubky zapadá,
mnohé mě teď napadá.
Motýlové mají sněm,
honem si mě, lásko, vem !
Autor Ráchel, 16.06.2010
Přečteno 278x
Tipy 9
Poslední tipující: Indigo, CULIKATÁ, Psavec, Květa, Kapka, Mbonita, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Motýlci se třepotají
do bříška láskou zalétají
a něžně si s city hrají:))

17.06.2010 06:38:00 | CULIKATÁ

tohle dílko se mi moc líbí.....bavilo mě to :-))

16.06.2010 22:35:00 | Květa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí