Ráno...

Ráno...

Anotace: ...WTF!!!

Sakra to je ráno
Kde je ta dobrá nálada
Kam jsem dal všechny peníze
A proč mě bolí každý sval
Hlava jako střep
Ale včerejší akce
Byla prostě best
Sešlo se nás sice pár
Stará banda ze střední
Karlos, Majky, Madlenka
Já, Pohan, Wranečka
.
.
.
Akorát teď se cítím jako pes
V krku sucho jako na poušti
Chtělo by to vodu
.
.
.
Nebo radši další pivko
Takové to zpravovací
Tyhle rána jsou prostě nejlepší
Po skoro probděné noci
Když byl člověk v rauši
Autor JohnyD., 17.06.2010
Přečteno 263x
Tipy 13
Poslední tipující: Isquieasuus, přezdívka, Slup, jakubisko, Niky88, pamp_elka, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravý nefalšovaný mladý rauch noci.

19.06.2010 10:42:00 | jakubisko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí