Otazníky z mého srdce

Otazníky z mého srdce

Anotace: jen tak bez rýmování,zase jedna pro mého ochránce

Sbírka: Srdeční záležitosti

Miroslav..,jak vznešené jméno,
není to jméno králů?
A nejsi ty králem mého srdce?
Na co myslíš,když po mně svým zrakem pluješ?
Lásko tohle s tebou je jak malý zázrak,
drahý můj,máš taky tu závrať?
Když salsu tančím vášnivě a odevzdaně,
to myšlenky na tebe vlní mým tělěm,víš to?
A víš komu závidím tvé teplo?..tvým peřinám.
A komu tvé rty?..tvému rannímu šálku.
Já mám jen tvé oči..,
zdali mi to stačí???

Oh ne lásko,...toužím po tobě stále víc.
Mám se bát?
Ne,jak bych s tebou mohla? Jsi můj ochránce.
Buď se mnou,miluj mě jako já tebe.
Už navždy...
Autor Vanilková Ninja, 17.06.2010
Přečteno 276x
Tipy 20
Poslední tipující: Divoženka1, Xebeche, Romana Šamanka Ladyloba, mida, Mbonita, Psavec, Kokonut, Květka Š., labuť, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná ST! :)

17.06.2010 21:55:00 | mida

Je krásné, že máš svého strážného anděla, i když pochází ze světa živých...

17.06.2010 17:38:00 | Kokonut

Je to moc pěkné počteníčko..

17.06.2010 15:03:00 | Květka Š.

Anó a tak to bude navždy:)).Ať Tě ochraňuje
nikdy srdíčko nezraňuje:))

17.06.2010 14:31:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí