Z kamarádství upadnout

Z kamarádství upadnout

Anotace: ncd

Jedna cesta
tři cíle.
Z města do města
a velká píle.

Navštívit přítele,
testovat mu ženu.
dostat ji do postele
a prokázat ji nevěru.

Přítele si usmířit,
v dobrém jít dál.
Oddanost mu zaručit,
zastavit se opodál.

Do hospody jít,
pořádně se zlít.
na chvíli si zaklít,
Pak zas v klidu žít.

Jedna cesta
tři cíle.
Z města do města
a velká píle.
Autor RešHeNúnHe, 17.06.2010
Přečteno 315x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezký.

20.06.2010 21:59:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí