Smyslná hostina?

Smyslná hostina?

Anotace: Či ďábelská večeře?

Sbírka: 2010 Patetická potvora s kyselým úsměvem

Prostřu na svém těle,
pro tebe - můj pane.
Je mi tak smutno, však i skvěle,
po tváři sladká slza kane.

Je libo krvavý steak či vegetariánská strava?
Koktejl či svařené víno?
Jsem tvá pochoutka, leč hravá,
tak mi něžně šeptej: Má svačino!

Je libo mléčný předkrm či okurky kyselé?
Mátový čaj, neperlivá voda?
Obětuji minutu ticha pro zemřelé,
však vždy budu ta, která za tebe duši zaprodá.

Prostřu na svém těle,
prostřu s elegancí černé vdovy.
Prostřu pyšně i nesměle,
prostřu svými bezbarvými slovy..
Autor Satha, 18.06.2010
Přečteno 304x
Tipy 14
Poslední tipující: Rootness, Psavec, Flamy, Fighting Dreamer, mida, Květka Š., CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí