NÁROD SOBĚ

NÁROD SOBĚ

Anotace: komu se politika protiví,ať to nečte :-))) rýmovačka nemá být pokládána za "jediný správný názor",jen za jeden z mnoha...

NÁROD SOBĚ

Dře se student matiku
systémy a jazyky
vejšku,střední,základku
skvrny potu na triku
mozoly má na zadku.

Franta Drát se tomu směje
"seru na to,teď jsem mlád
chci si zplna užívat"
fucky háže na koleje

Ženský, jointy,tvrdej chlast
s prací se moc nepárá
být mladej je Bóží slast
vždyť stát se o nás postará

Přešli léta a k udivení
co bylo už dávno není
ze studenta doktor jest
celý den je na nohách
z práce pro lid nemá strach
kdo umí-nu tomu čest!

A Franta Drát je na pracáku
na tři děti neplatí
čtyři rumy do rypáku
a furt se mu to vyplatí

Doktore,ty buržouste!!
studoval jsi zadarmíko?
Tak teď zaplať jiným mlíko
z toho ,co si nahrabeš
polovinu odvedeš!!

Stát je v dluzích KVŮLI TOBĚ!
ty máš ve špitále rita
teď pod heslem NÁROD SOBĚ!
zaplať!! zas a znova
vivat Paroubkova
SOLIDARITA
Autor Houda, 19.06.2010
Přečteno 382x
Tipy 6
Poslední tipující: jitka.svobodova, Jeněcovevzduchukrásného, susana načeva, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díkes :-)

21.06.2010 06:13:00 | Romana Šamanka Ladyloba

uš sem to vopravil,dyš to vadilo....prvně to mělo být napsaný jakože lidovým jazykem...:-)))

19.06.2010 12:00:00 | Houda

na matycké škole :-))

19.06.2010 11:58:00 | Houda

prosim te, kde se studuje "matyka"? :)

19.06.2010 08:52:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí