Nevyřčené

Nevyřčené

Anotace: ..otázky

Chtěla jsem se zeptat a nevěděla,
jestli to vůbec chci vědět,
co to se mnou vlastně udělá,
aby nezbylo jen do prázdna hledět.

Chtěla jsem se zeptat a tak se bála,
jestli bych byla dál schopna dýchat,
že bych třeba jen tak vzplála,
oheň by mohl ve vás krev rozdmýchat.

Chtěla jsem se zeptat a netušila jak,
jestli teď, potom, pozítří,
nepomohl ani žádný náznak,
co to vysvětlí, rozlouskne, rozjitří.

Chtěla jsem se zeptat a nevěděla na co,
totiž tolik toho najednou bylo
a já nakonec na nic, co
se tam třpytilo, sklilo
a přitom tak málo stačilo.

Schovávám si je na příští rok.

A nikdy se nezeptám.
Autor Jiná, 19.06.2010
Přečteno 248x
Tipy 15
Poslední tipující: jedam, Čoki, PetAnderson, hašlerka, Niky88, JohnyD., Petbab, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ale zase radši čelit nepříjemné pravdě, než žít ve lži a iluzích

20.06.2010 11:40:00 | JohnyD.

Někdy je lepší nevědět...

19.06.2010 15:29:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí