č. 2

č. 2

Anotace: čti

pod jmelím jsme si dali příslib zapomnění
a nečekali příliv bláta
kde utopila se ta palčivá sonáta?
už usíná mé snění

duši ti zašpiní příslib bláta
neseš mi větvičku z přílivu zapomnění
bledne záře palčivého snění
usíná sonáta vážení
Autor přezdívka, 19.06.2010
Přečteno 273x
Tipy 11
Poslední tipující: al-pacino, bloodysunset, JohnyD., Romana Šamanka Ladyloba, teď už nikdo, malá slečna, CULIKATÁ, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí