Lovec

Lovec

Anotace: ...

LOVEC

Lovec uhání divou zvěř,
ta myslí pouze na jednu věc.

Utéct, uniknout, život si zachránit,
bezpečí své přivábit.

Má pouze touhu, své rychlé nohy,
nechce být mrtvá, místo štíhlých nohou mít hroby.

Lovec vystřelí a mine,
úleva se místem line.

Na jiném místě však další lovec střílí,
nemá soucit a zasáhne divoké stvoření do srdce – přímo k cíli.

Cítí radost, vítězství,
avšak smrt krásného stvoření může mu přinést jedině neštěstí.

Jak zvrácená je mysl lidská,
tak ubohá, nízká.

Některým lidem však už ani nestačí toto,
,,zab bližního svého“ toť jejich moto.

Ukončí život jiného člověka,
otevřou si brány do pekel, čeká je cesta daleká.

Jak krutá je občas lidská rasa,
těžko to kdy bude lepší, nepříjde spása.
Autor Samanta, 19.06.2010
Přečteno 217x
Tipy 10
Poslední tipující: mademoiselle secret, Psavec, hašlerka, CULIKATÁ, zelená víla, Házté, susana načeva, carodejka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tip za myšlenku

21.06.2010 09:23:00 | mademoiselle secret

uf... bohužel...

20.06.2010 01:05:00 | zelená víla

Je to tak.))

20.06.2010 00:47:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí